IV. Nagybereki Töpörtyű Fesztivál Balatonfenyves

Nagyításhoz kattintson a képre!

IV. Nagybereki Töpörtyű Fesztivál

Immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre Balatonfenyves-Imre majorban a Nagybereki Töpörtyű Fesztivál töpörtyűsütő versennyel, melyre sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt.

A rendezvény a magyar gasztronómia hagyományaira épül kulturális programokkal, mely során remélhetőleg egy remek hangulatú napot tölthetünk el együtt. Az esemény színvonalát emeli a Két Kakas Gasztro és Kézműves Piac.

IV. Nagybereki Töpörtyű Fesztivál

2017. október 28. szombat


Idén október 28-án, immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre Balatonfenyves-Imremajorban, "MAJORKÁN" a Nagybereki Töpörtyű Fesztivál töpörtyűsütő versennyel, melyre sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt​.

A Fesztivál célja, a szórakozáson és közösségépítésen túl, hogy a Nagyberek térség településeinek összetartozását erősítse, az azokban tevékenykedők együttműködését elősegítse.

A MAJORKA Alapítvány által kezdeményezett hagyomány-teremtő szabadtéri fesztivál jó példája a dél-balatoni kistérségi összefogásnak, amelyre Balatonfenyves földrajzi közelségében, a kiemelt természetvédelmi védettséget élvező Balaton-Nagyberekben, a Hunyady Udvarban kerül sor. A rendezvény a magyar gasztronómia hagyományaira épül kulturális programokkal, mely során remélhetőleg egy remek hangulatú napot tölthetünk el együtt.

Az esemény színvonalát emeli a Két Kakas Gasztro és Kézműves Piac. A rendezvény jó alkalom a berek térség településeinek bemutatkozására, továbbá az idegenforgalmi, - turisztikai szezon meghosszabbítására.

A rendezvény keretén belül 10.00 órától kezdődik a TÖPÖRTYŰSÜTŐ VERSENY, különböző kategóriák szerinti díjazással.
 


Települések Balatonfenyves közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Gasztronómia
helyszín
  • Balaton
Település ismertető
  • Balatonfenyves

    Balatonfenyves a Balaton déli partján fekvő, 2100 lakosú üdülőfalu. Keletről Fonyóddal, nyugatról Balatonmáriafürdővel határos, a szemközti parton Szigliget és Badacsony fekszik.

Szállások Balatonfenyvesenés környékén


További találatok: |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu